Jelöltek

Share

Györgyi és Gyula rendhagyó módon kérte a jelölteket hogy meséljenek magukról, a jelöltekkel pályázatot írattak, amiből kiderül, hogy mire is számíthattok tőlük. A pályázat kérdései:

I. Gondolj arra az időre, amit eddig a szervezetben töltöttél. Gondolj egy kiemelkedő időszakra, amikor teljesen bevonódtál és örültél, hogy a szervezet tagja lehetsz. Oszd meg ezt az élményt/történetet, ami bemutatja ezt a tapasztalatot. (Rendelkezésedre álló karakterszám: 2500):

II. Megválasztásod esetén, az IFU új elnökségének tagjaként, az öt év egyikében te leszel az egyesület elnöke. Írj három szalagcímet, és hozzá a cikket felvezető szöveget, amelyek abban az évben megjelenhetnének az IFU-ról az újságban. (Rendelkezésedre álló karakterszám: 3×503)

III. Alapszabályunkban lefektetett célokat közösen határoztuk meg. Gondold végig, hogy téged melyikek motiválnak a legjobban? Válaszd ki közülük azt az egy célt, mely elérését a leginkább szeretnéd előmozdítani! Mutass be három olyan tevékenységet, amely irányításod alatt sikeresen szolgálja a kiválasztott cél elérését. (Rendelkezésedre álló karakterszám: 3×503)

IV. Mit tekintesz az IFU legfőbb értékének? Miért fontos ez számodra? Hogyan tudnád ezt közvetíteni mások számára? (Rendelkezésedre álló karakterszám: 1500)

V. Milyen egyesületi működési keretet – iroda, munkatárs, klub, honlap… – látnák megfelelőnek? Milyen forrásokból képzeled fedezni a működtetés költségeit? (Rendelkezésedre álló karakterszám: 2000)

VI. Ha egy csettintéssel megváltoztathatnál valamit a mai IFU-ban, mi lenne az az egy dolog? Mi lenne jó ebben a változásban? Miért és miként változtatnál rajta? (Rendelkezésedre álló karakterszám: 1500)

VII. Mit gondolsz, mi az elnökség legfőbb feladata? (Rendelkezésedre álló karakterszám: 1000)

Most hogy már tudod, milyen kérésekre adtak választ a jelöltek, olvasd el, hogy ki mit válaszolt a kérdésekre, a jelöltek nevére kattintva olvasható az adott személy pályázata.
Jó olvasgatást !

Baka Barnabás
Berlinger Anita
Ignacz György
Joó Balázs
Majkut Milán
Pesti Kitti
Szauer Szilárd
Wittinger Ágnes

Az összes jelölt egy helyen

https://prezi.com/view/UpazqoFWIySHeG9SKeOk/

 

Leave A Reply

%d blogger ezt szereti: