•  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  •  +36-30/996-4091

Search HP

Programok

 

Az esemény amire 1 évet kell várnod hogy újra eljöjjön, akár a Karácsony. Itt garantáltan sáros leszel, biztosan el fogsz fáradni és meg fogsz izzadni. Bele fogsz lépni pocsolyába, és látszani fog a leheleted. Lesznek nehéz pillanatai a távnak.

Közben érezni fogod az erdő illatát, a madarak csicsergését, a csipkebogyó és kökény bokorról pedig falatozhatsz útközben.

Tudjuk, hogy te azért jössz, hogy a végén lemerülve és egyben feltöltődve kortyolhasd a szekszárdi Kadarkából készülő forralt bort és jóízűen falatozhasd a zsíroskenyeret a célban. Megveregethesd a válladat, hogy ismét képes voltál rá felülmúlni magadat és teljesítettél egy újabb kihívást.

Az okleveled nyugodtan mutasd meg másoknak és a büszkén hordjad a túráid alkalmával a bronz kitűződet.

Mi nem árulunk zsákbamacskát.

Ez a BARTINA ÉLMÉNYE, amit 2020. január 18-án újra átélhetsz.

Az elmúlt 20 évben több mint 13.400-szor gratulálhattunk nektek a célban. Óriási szám így kimondva és leírva. Nem titkolt szándékunk, szeretnénk 2020-ban megrendezni a Dél-Dunántúl legnépesebb és legnívósabb teljesítménytúráját.

Főszervezőként személyszerint jobban várom, mint a karácsonyt. Hiszen a karácsonyt a világban több miliárdan ünneplik, a Bartina túra élményét viszont évente csak 2000 ember élheti át. Ennek a 2000 főnek a sikerének lehetek a részese, és ti lehettek a mi sikerünknek a részesei.

Köszönjük, hogy velünk tartotok 2020-ban is.

Nélkületek csak egy esemény lenne, veletek viszont: A BARTINA

 

További info és jelentkezés a www.bartinatura.hu oldalon.

Farkas Péter és a Bartina Önkéntes Csapata

 
Hangolódjunk közösen a karácsonyra! 
Gyere, készítsünk közösen karamellt, amivel az ünnepekre érkező szeretteidet várni tudod, vagy akár egyikük szuper gasztro ajándéka is lehet!
 
A karamell készítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat mi biztosítjuk.
 
Amivel neked kell készülnöd: Közepes méretű befőttes üveg, melyet közben dekorálunk.
 
A karamell készítésben Barna lesz segítségünkre!
 
FIGYELEM! A programra előzetes jelentkezés szükséges!
 
Jelentkezés: december 11-ig Facebookon vagy telefonon Kittinél (+36 30 904 1780)
 
Szeretettel várunk!

Szekszárd, Táncsics Mihály u. 2.

  • Information :  +36-30/996-4091 
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.